Welkom bij hét digitaal
Speciaal-bierlokaal!

Exclusieve bier proef arrangementen

Speciaal-bier.com bier proef arrangementen.   De tijd dat weer gezamenlijk met vrienden of collega’s samen mogen komt steeds dichterbij. En natuurlijk is het dan leuker om met elkaar te genieten van het samen zijn. En om dat samen zijn nog leuker te maken hebben wij de local beer experience ontwikkeld. Het assortiment bieren van www.speciaal-bier.com […]

Koop je product lokaal en ondersteun daarmee de talloze kleinere lokale bierbrouwers.

Maar hoe doe je dat als jouw favoriete biertje aan de andere kant van Nederland wordt gemaakt en jij weet niet eens dat het bestaat? Wat doe je dan? Je vind ze op speciaal-bier.com

Speciaal-bier.com het digitaal loket voor iedereen

Zodat iedereen kan gaan genieten van het bier van heel veel lokale bier brouwer in Nederland. Zo ondersteun je dus alle lokale bierbrouwers in heel Nederland en jij kan genieten van het lekkerste bier uit alle windstreken.

De ingredienten

Wij zijn Ferdinand Apeldoorn en Henry Nassette, beide geboren in de Noordoostpolder. De polder waar in het voorjaar en zomer de granen rijkelijk groeien. Alle twee zagen ze op 11 januari het levens licht, Henry 3 jaar eerder in 1971 en Ferdinand dus in 1974. Na hun opleidingen stroomde het ondernemers bloed al door hun aderen, via diverse functies in het bedrijfsleven is Henry in 2016 in Zwolle het uitzendbureau gestart en in 2005 is Ferdinand het avontuur aangegaan als retailer in consumenten elektronica.

ferdinand

In 2012 kwam Ferdinand voor het eerst echt in contact met speciaal bier. Op een vakantie in Frankrijk stond tegenover hem een stel uit Ieper (België) hij raakte aan de praat en al snel ging het over eten en bier. Het Nederlandse merk wat Ferdinand kocht was natuurlijk in België leidingwater. Dus aan het Belgische bier, uit de koelkast in de voortent werd een flesje gepakt. Het eerste wat hem opviel was dat er geen etiket op de fles stond en op de kroon het getal 12. Het bier was donkerbruin en de geuren waren overweldigend. Dit was voor hem het lekkerste bier ooit. Terug in Nederland ging hij naar de lokale bierwinkel om wat speciale biertjes te kopen en was verkocht.

henri

Zo stak hij een paar jaar later ook Henry aan en samen genoten ze regelmatig van de Belgische tripels, quadruppels enzovoort enzovoort. Vorig jaar zijn ze samen op zoek gegaan naar de kleine lokale bieren en bijna nergens konden ze deze kopen. Na een avond brainstormen kwamen ze op dit idee, een site waar je de Nederlandse lokale bieren van de echt nog kleinere bierbrouwers kan kopen. De bierbrouwers die 100 of 200 liter met passie en liefde in hun winkeltje of lokale restaurant verkopen. Dit bier willen wij voor iedereen beschikbaar maken zodat ook jij kan genieten van dit overheerlijk gerstennat.

Stel uw vraag

Stuur ons uw vraag per mail en wij reageren zo spoedig mogelijk

Not readable? Change text. captcha txt
0
De waardering van speciaal-bier.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 22 reviews.
× Stel hier je vraag?