Vanaf de start van onze onderneming zijn wij op zoek gegaan naar de lokale brouwers rondom Vollenhove. Onze eerste brouwhuis is Klinkert uit Blokzijl met een heerlijke tripel en een blond bier. Dezelfde dag wou ook Bohemean uit Zwolle meedoen met 9 verschillende bieren, een mooi groot assortiment.

Ondertussen is ook Kasparus uit Nagele bekend van zijn fruitbieren zonder toegevoegde suikers, Artemis uit Dronten hun beestachtige lekkere bieren, Chaos uit Wijhe 2 ondeugende mannen die een lekker bier wil brouwen en ’T Slokje uit Hilversum met hun super frisse maar pittige blonde bier, brouwers die hun bier aan ons leveren. Gesprekken zijn nog gaan met een aantal andere brouwers en er zullen hopelijk nog vele volgen.

Wil jij met jouw lokale bier ook een landelijk bereik krijgen? Neem contact met ons op via de website. Ons doel is dat iedereen in Nederland zijn of haar lokale bier uit alle windstreken kan halen. Super handig is ook de Untappd button bij de bieren zodat je snel en eenvoudig kan zien of je hem al gehad hebt of deze nog aan je verzameling kan toevoegen. Wij willen speciaal bier leveren die je nog niet kent of misschien wel eens van gehoord hebt maar moeilijk aan te komen was. Omdat we nog in de opstart fase zitten kun je minimaal 16 bieren bestellen, we hebben een leverancier welke dozen maakt voor 16 flesjes, wij denken een mooi aantal zodat je een maand aan speciaal lokaal bier hebt. Bezorging gaat in de steden via een fiets koerier en en daarbuiten met de auto op groengas. Dit om het milieu te ontlasten. Geniet van je speciaal lokaal bier met mate.

Laat jezelf en je vrienden mee genieten van onze bieren bestel ze op www.speciaal-bier.com en laat weten wat je er van vindt. Reviews van bezorging zien we graag hier en van de bieren op https://www.facebook.com/lokaalbier/

Stel uw vraag

Stuur ons uw vraag per mail en wij reageren zo spoedig mogelijk

Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt
0
De waardering van speciaal-bier.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 19 reviews.
Bestellen Speciaal bierCoronaprooferij
× Stel hier je vraag?