Alle ingrediënten aanwezig

Voorbereidingen www.speciaal-bier.com in volle gang en het moment dat je kan bestellen nadert snel. Henry en Ferdinand zijn volop aan de gang om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Er komt nog al wat bij kijken, verpakkingen bestellen, de webshop zo maken dat deze super gebruiksvriendelijk is, dat de betalingen soepel lopen en de afspraken met de brouwers welke gemaakt moeten worden.

Deze week ben ik bezig met het bezoeken van de diverse brouwers, we hebben ongeveer 30 km rondom Emmeloord een aantal brouwers gesproken of ik ga er nog naar toe, grappig is ook dat een aantal zich via onze facebook site al aangemeld hebben om hun bier via ons te verkopen. 

Het concept is uniek zegt Henry. Toen Ferdinand met dit idee kwam was ik na 20 seconde al overtuigd, Ik ben op de achtergrond druk met het regelen van onze website bouwer, de ontwikkelaar van het logo, maar ook voor het transport heb ik mijn netwerk aangeboord. En het transport is voor ons heel belangrijk want wij bekommeren ons ook op het milieu en hebben wij een partner gevonden die in de grote steden per fiets bezorgd, in de buiten gebieden doen ze dit met auto’s op groengas.

Stel uw vraag

Stuur ons uw vraag per mail en wij reageren zo spoedig mogelijk

Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt
0
De waardering van speciaal-bier.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 19 reviews.
CoronaprooferijSpeciaal bier kopen
× Stel hier je vraag?